هر آنچه از عمل زیبایی لیفت بدن باید بدانید.

نحوه انتخاب یک جراح خوب برای عمل لیفت بدن

یک جراح پلاستیک خوب شما را در تمامی مراحل لیفت بدن همراهی می‌کند. از آنجایی که کشیدن پوست بدن یک عمل عمده است، بسیار مهم است که در مورد دکترها و متخصصان مختلف تحقیق کرده و دکتری را انتخاب کنید که کاملاً به او اعتماد دارید. نکات زیر در انتخاب یک دکتر خوب برای لیفت بدن به شما کمک می‌کند.

  • بررسی سایت‌های پزشکی و جراحی پلاستیک و خواندن نقد و نظرهای افراد در مورد دکترهای مختلف.
  • صحبت کردن با خانواده، دوستان و آشنایانی که عمل لیفت بدن یا عمل‌های زیبایی مشابه آن را انجام داده‌اند. می‌توانید از نگرش‌ها و تجربیات این افراد در انتخاب دکتر خود کمک بگیرید.
  • می‌‌توانید از دکتر عمومی، متخصص تغذیه یا دکتری که عمل بای‌پس معده را برایتان انجام داده راهنمایی بگیرید. ممکن است این افراد جراحان برجسته در زمینه لیفت بدن را بشناسند و یا حتی با آن‌ها کار کرده باشند.

سوالاتی که باید از دکتر بپرسید

سوالاتی که باید از دکتر قبل از عمل لیفت بدن بپرسید

زمانی که به چند گزینه رسیدید، می‌توانید سوالات زیر را به صورت حضوری یا تلفنی از هر کدام از دکترها بپرسید تا نهایتاً بر این اساس بتوانید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید.

  1. آیا شما یک جراح پلاستیک تایید صلاحیت شده هستید؟ این سوالی بدیهی است اما پرسیدن آن بسیار مهم است چون اطمینان از اینکه دکتر دارای مجوزها و گواهینامه‌های لازم می‌باشد، باعث می‌شود که عملی بی دغدغه، ایمن و موثر داشته باشید.
  2. شما عضو چه سازمان‌ها یا موسساتی می‌باشید؟ جراحانی که عضو گروه‌های حرفه‌ای هستند معمولاً دارای استانداردهای بالاتری بوده و میزان رضایت‌مندی بیمار از آن‌ها بیشتر است. اگر دکتری عضو یک سازمان معتبر جراحی پلاستیک باشد، نشانه خوبیست.
  3. ” لیفت بدن ” برای شما به چه معناست؟ جراحان پلاستیک از عبارت لیفت بدن برای ترکیبی از عمل‌های زیبایی بدن استفاده می‌کنند. برای اطمینان از وجود درک متقابل بین شما و دکتر بهتر است که از او بخواهید معنای این عبارت را برایتان شرح دهد.
  4. آیا تعداد زیادی جراحی لیفت بدن انجام داده‌اید؟ جراحان پلاستیک تخصص‌های مختلفی دارند، بنابراین بهتر است که عمل خود را به دکتری بسپارید که در زمینه لیفت بدن تخصص دارد.
  5. از چه تکنیک‌هایی استفاده می‌کنید؟ از آنجایی که عمل لیفت بدن انواع گوناگونی دارد و بسته به نیازها و اهداف داوطلب متفاوت می‌باشد بهتر است دکتری آن را انجام دهد که با انواع تکنیک‌های جراحی، برش و درمان آشناست.
  6. آیا خود شما عمل جراحی من را انجام می‌دهید؟ اکثر جراحان پلاستیک دستیاران متعددی دارند، بنابراین ممکن است دکتری که انتخاب می‌کنید خودش عمل جراحی را انجام ندهد. بهترین راه این است که مستقیماً با فردی در ارتباط باشید که می‌خواهد عمل جراحی شما را انجام دهد.
  7. روند برنامه‌ریزی و طراحی جراحی چگونه است؟ لیفت بدن یک عمل جراحی است که بسته به ویژگی‌های هر فرد متفاوت می‌باشد، بنابراین بهتر است دکتری را انتخاب کنید که به نگرانی‌ها و خواسته‌های شما توجه می‌کند. تصمیم در مورد جراحی و درمان باید یک فرآیند مشارکتی باشد. ایده خوبی است که جراح پلاستیک با پزشک عمومی، متخصص تغذیه و دکتری که عمل بای‌پس معده شما را انجام داده در ارتباط باشد.
  8. کدام نوع لیفت بدن را توصیه می‌کنید؟ جراح پلاستیک باید در انواع لیفت بدن متخصص باشد. اگر یکی از انواع لیفت بدن مانند لیفت قسمت پایین بدن مد نظرتان می‌باشد، بهتر است که در این مورد از دکتر سوال کنید.
  9. میانگین دوره نقاهت لیفت بدن چقدر است؟ البته دوره نقاهت افراد متخلف با هم متفاوت است، اما دانستن تقریبی آن کمک می‌کند که آمادگی بهتری کسب کنید.
  10. خطرات و عوارض لیفت بدن چیست؟ یک دکتر خوب اطلاعاتی کافی در مورد خطرات و عوارض جراحی لیفت بدن در اختیار شما قرار داده و توضیح می‌دهد که چه اقداماتی را برای به حداقل رساندن آن‌ها در پیش می‌گیرد.
  11. بعد از عمل چه مراقبت‌هایی را انجام می‌دهید؟ دوره نقاهت لیفت بدن فرآیندی پیچیده و حساس است. بنابراین دکتر و دستیارانش حتماً باید در جلسات پیگیری درمان و حضور داشته و بر روند درمان به طور کامل نظارت داشته باشند.
  12. در صورت بروز عوارض لیفت بدن چگونه آن را مدیریت می‌کنید؟ مهم نیست که دکتر تا چه حد باتجربه باشد، گاهی اوقات همه چیز آنطور که برنامه‌ریزی شده پیش نمی‌رود. دکتر باید برای این مواقع آماده بوده و روش خاص خود را برای مدیریت و درمان عوارض جانبی عمل داشته باشد.
  13. عمل لیفت بدن در کجا انجام می‌شود؟ برخی دکترها در مطب خود اتاق عمل دارند و برخی هم عمل را در بیمارستان انجام می‌دهند. محل انجام عمل بر روی تکنیک‌ها، کیفیت رسیدگی‌های پس از عمل و هزینه‌های عمل تاثیر می‌گذارد.
  14. آیا می‌توانم عکس‌های قبل و بعد عمل بیماران قبلی را ببینم؟ یکی از شاخص‌های کیفیت کار دکتر موفقیت عمل‌های قبلی اوست. خواندن رضایت‌مندی بیماران قبلی و دیدن عکس‌های قبل و بعد عمل آن‌ها می‌تواند برایتان اطمینان خاطر ایجاد کند.
  15. آیا معمولاً عمل‌های زیبایی دیگری را همراه با لیفت بدن انجام می‌دهید؟ اگر قصد دارید که از ترکیب عمل لیفت بدن با دیگر عمل‌های زیبایی بهره‌مند شوید باید حتماً این سوال را بپرسید. حتی ممکن است در برخی جاها هزینه‌های عمل‌های ترکیبی کمتر باشد.

پاسخ این سوالات اطلاعاتی را در اختیار شما قرار می‌دهد که تصمیم‌گیری را برایتان ساده‌تر می‌کند. با استفاده از این سوالات می‌توانید تا حدودی شخصیت دکتر مورد نظر خود و میزان توجه او به اهداف خود را ارزیابی کنید.

سوالات متداول عمل لیفت بدن

در زیر به برخی از متداول‌ترین سوالات مربوط به جراحی لیفت بدن پاسخ داده شده است.

    1. آیا باید پیش از انجام لیفت بدن وزن زیادی کم کنم؟
      نیازی نیست که جهت تایید صلاحیت شدن برای لیفت بدن وزن زیادی کم کنید. اکثر افرادی که به دنبال انجام لیفت بدن هستند می‌دانند که در این روش از ترکیب عمل‌های متعددی برای برداشتن مقادیر زیادی از پوست، چربی و بافت اضافه استفاده می‌شود. اگر پوست ناحیه خاصی از بدن‌تان به دلیل کاهش وزن، بالا رفتن سن، ژنتیک و … شُل شده، دکتر عمل‌هایی مانند ابدومینوپلاستی (تامی تاک) یا براکیوپلاستی (لیفت بازو) را پیشنهاد می‌کند.
    2. آیا می‌توان لیفت بدن را با عمل بای‌پس معده ترکیب کرد؟
      بله. بسیاری از افرادی که عمل بای‌پس معده را انجام داده‌اند، پس از اینکه وزن‌شان ثبات پیدا کرد، عمل لیفت بدن را نیز انجام می‌دهند. اگر عمل بای‌پس معده را انجام داده‌اید، باید مانند هر فرد دیگری واجد شرایط لیفت بدن شوید. دکتر در این موارد برای طراحی عملی مختص شما با دکتری که عمل بای‌پس معده را برایتان انجام داده تماس می‌گیرد.
  1. چرا لیپوساکشن را انتخاب نکنم؟
    با لیپوساکشن می‌توان چربی‌های اضافه را برداشته و پوست را کمی کشید، اما نمی‌توان مقادیر زیادی از پوست، چربی و بافت اضافه را به وسیله آن برداشت. بنابراین لیپوساکشن جایگزین خوبی برای لیفت بدن نیست. با لیپوساکشن نمی‌توان سلولیت را درمان کرد. لیپوساکشن برای افرادی مناسب است که دچار مشکلات حاد نیستند. همچنین می‌توان از آن به عنوان بخشی از عمل لیفت بدن نیز استفاده کرد.
  2. آیا باید برای انجام لیفت بدن وزن مشخصی کم کنم؟
    استاندارد خاصی در این زمینه وجود ندارد. اما باید سعی کنید به وزنی ایده‌آل رسیده و حداقل برای مدت ۳ ماه این وزن ایده‌آل را ثابت نگاه دارید. همچنین نباید در اطراف بافت‌هایی که می‌خواهید آن‌ها را بردارید چربی‌های اضافه زیادی داشته باشید. اگر دکتر پس از بررسی‌های لازم تشخیص دهد که واجد شرایط عمل لیفت بدن هستید از شما می‌خواهد که مقدار مشخصی از وزن خود را پیش از عمل لیفت کم کنید.
  3. چه زمانی می‌توانم دوباره ورزش کردن را شروع کنم؟
    مدت زمان دوره نقاهت به نوع عمل لیفت بدن، سوابق پزشکی و عوارض عمل بستگی دارد، اما اکثر افراد پس از ۶ هفته می‌توانند، ورزش کردن را آغاز کنند. ابتدا باید با تمرینات سبک شروع کنید و به تدریج سطح و میزان آن‌ها را افزایش دهید تا به حالت ایده‌آل خود برسید. البته تمرینات باید کاملاً بر اساس دستورالعمل‌های دکتر انجام شود.
  4.  آیا لیفت بدن عملی بی‌خطر است؟
    اگر شرایط لازم را برای انجام لیفت بدن داشته باشید، دکتری مجرب و متخصص را انتخاب کنید و کاملاً از دستورالعمل‌های او پیروی نمایید، مطمئن باشید که لیفت بدن عملی کاملاً ایمن و بی‌خطر خواهد بود.
  5. آیا بیمه جراحی لیفت بدن را پوشش می‌دهد؟
    بیمه در اکثر موارد جراحی لیفت بدن را پوشش نمی‌دهد، زیرا این عمل کاملاً انتخابی است. گرچه اگر دچار عفونت پوستی یا بیماری‌های دیگری باشید که ناشی از افتادگی پوست می‌باشند، ممکن است بیمه بخشی از هزینه‌ها را به عهده بگیرد. بهتر است در این مورد با دکتر مشورت کنید تا شما را در این زمینه راهنمایی کند.
  6. آیا نتایج لیفت بدن دائمی است؟
    بله. معمولاً برداشتن پوست و بافت‌های اضافه و نتایج پیکرتراشی که توسط این عمل انجام می‌شود، دائمی است. گرچه که نوسان وزن یا بارداری بر روی نتایج لیفت بدن تاثیر منفی می‌گذارند.  به علاوه بالا رفتن سن، آسیب‌های ناشی از نور آفتاب و عوامل دیگر همچنان بر روی قابلیت ارتجاعی پوست و ظاهر آن تاثیر خواهند گذاشت.
  7. اگر پس از عمل لیفت بدن وزن اضافه کنم چه اتفاقی می‌افتد؟
    اگر پس از لیفت بدن وزن اضافه کنید، پوست شروع به کشیده شدن و وفق دادن خود با شرایط جدید می‌کند. بنابراین ممکن است که با کاهش وزن، پوست دوباره افتادگی پیدا کرده و چربی‌ها و بافت‌های اضافه دوباره پدیدار شوند. از آنجایی که لیفت بدن اِسکارهایی را در پی دارد و بخشی از بافت بدن را اصلاح می‌کند، انجام دوباره آن سخت و پیچیده است. اگر می‌خواهید عمل لیفت بدن را انجام دهید باید سعی کنید که همواره وزن خود را در حالت ایده‌آل و ثابت نگاه دارید.
  8. آیا پس از لیفت بدن هم می‌توانم وزن کم کنم؟
    کاهش وزن زیاد پس از عمل لیفت می‌تواند بر روی نتایج آن تاثیر منفی بگذارد. این کار باعث می‌شود که بخش‌های جدیدی از پوست دچار شُلی و افتادگی شوند. کاهش چند کیلو، تاثیر چندانی بر روی بافت‌ها نمی‌گذارد، اما کاهش وزن زیاد قطعاً تاثیر خواهد گذاشت. اگر پیش از عمل نتوانستید به وزن هدف برسید، بهتر است تا در این مورد با دکتر مشورت کنید.
  9. با انجام جراحی لیفت بدن چقدر وزن کم می‌کنم؟
    ممکن است وزن لایه‌های اضافه پوست، چربی و بافت بدن به چند کیلو برسد، بنابراین برداشته شدن آن‌ها به معنی کاهش چند کیلو وزن می‌باشد. میزان دقیق این امر به شرایط ویژه هر فرد بستگی دارد، اما به طور کلی یک دهم وزنی است که پیش از عمل لیفت کم کرده‌اید. باید توجه داشته باشید که هدف عمل لیفت بدن، کاهش وزن نیست.