لیفت بینی (رینوپلاستی) یکی از متداولترین عملهای زیبایی در جهان است و از آن برای سربالا کردن فرم بینی استفاده میشود. لیفت دماغ راهی موثر برای درمان مشکلات زیبایی بینی مانند قوز بینی، شیب بینی، انحراف بینی، پهنی بینی و تغییر شکل برآمدگی بینی است. بسیاری افراد جهت دستیابی به نتایج مورد نظر خود جراحی بینی یا نئوپلاستی را انتخاب میکنند، گرچه که این عمل همیشه موفق نیست و نتایج حاصل از آن هم دائمی میباشد و در صورتی که بخواهید جراحیهای اصلاحی را انجام دهید احتمال بدتر شدن نتایج نیز وجود دارد. پس بهتر است که روشی کم خطرتر مانند لیفت بینی با تزریق ژل را انتخاب کنید. مجموعه تخصصی پزشکی رخ آرا در این مقاله به این موضوع پرداخته است.
تکنیک لیفت بینی تزریقی
در این روش از تزریق ژل اسید هیالورونیک استفاده میشود و دکتر سعی میکند ژلی را انتخاب کند که دوام بیشتری داشته، بتواند مشکلات بینی نظیر قوز، شیب، انحراف، پهنی را برطرف کرده و به صورت دلخواه آن را تغییر شکل دهد.
ژل اسید هیالورونیکی که در این درمان مورد استفاده قرار میگیرد کاملاً با محیط زیست سازگار بوده، پوست را هیدراته کرده و قابل جذب در بدن است.
مزایای لیفت بینی تزریقی
با انجام این عمل میتوانید تناسب و تقارن بینی را نسبت به کل صورت بهبود ببخشید. رینوپلاستی عملکرد بینی را (برای مثال در افرادی که دچار گرفتگی بینی هستند) بهتر کرده، اعتماد به نفس را بالا برده و آپنه (تنگی نفس در خواب) را از بین میبرد.
نحوه انجام لیفت بینی تزریقی
هر جلسه تزریق اسید هیالورونیک برای لیفت بینی 15 دقیقه طول میکشد و پیش از هر جلسه وضعیت بینی و نواحی تحت درمان مورد بررسی دکتر قرار میگیرد. زمانی که دکتر تشخیص خود را انجام داد، درمان را آغاز میکند. ابتدا دستیار دکتر ناحیه مورد نظر را ضد عفونی کرده و سپس کرم بیحسی موضعی را اعمال میکند.
سپس دکتر با استفاده از سوزنهای میکرو درمان را آغاز میکند. لیفت بینی با تزریق ژل کاملاً بدون درد است. پس از پایان درمان دستیار دکتر یک ماسک مرطوب کننده را بر روی پوست اعمال میکند تا ناحیه تحت درمان تسکین یابد. از آنجایی که لیفت بینی با تزریق ژل عوارض جانبی و دوره نقاهت ندارد، داوطلب میتواند همان روز به فعالیتهای روزانه خود باز گردد.
نتایج لیفت بینی تزریقی
نتایج این درمان فوری بوده و باعث بروز هیچگونه آلرژی یا عوارضی نمیشود. ژل اسید هیالورونیک تزریقی بسته به نوع ژل چیزی بین 6 الی 12 ماه جذب بدن میشود.
در بحث پیرامون این مقاله شرکت کنید!