کاشت موی صورت یک عمل جراحی است که طی آن موها از ناحیه پشت سَر برداشته شده و در نواحی از صورت که فاقد ریش است یا ریشها در آن ناحیه ریزش دارند، کاشته میشوند. این عمل عمدتاً با روش FUE انجام میشود. مدرنترین و جدیدترین تکنیک برای برداشت فولیکولهای مو و کاشت آنها همین روش FUE است. در این روش گرافتهای فولیکولار مو از ناحیه پشت سر برداشته میشوند، که البته این کار در روشهای قدیمیتر هم انجام میشد. میتوان از فولیکولهای موجود در زیر چانه و گردن هم برای این کار استفاده نمود.
کیفیت موهای کاشته شده چقدر است؟
موهای کاشته شده درست مثل موهای طبیعی صورت رشد میکنند. زمانیکه موهای کاشته شده جدید دوباره رشد کردند میتوانید مثل موهای طبیعی صورت آنها را به سبک دلخواه خود کوتاه کرده و مدل دهید. نتایج این عمل دائمی است و تشخیص موهای کاشته شده از موهای طبیعی بسیار سخت خواهد بود.

به دنبال بهترین خدمات زیبایی و کاشت مو هستید؟
ما با بهروزترین تجهیزات و مجربترین جراحان و پزشکان در کنار شما هستیم.برای مشاوره رایگان، همین الان با ما تماس بگیرید.
دکتر باید جهت دستیابی به نتایج مطلوب و طبیعی گرافتهای مو را با دقتی زیاد و در جهت و زاویهای درست بکارد. جهت استفاده بهینه از گرافتها باید مراقبتهای لازم از آنها به عمل آید. میتوان برای کاهش خطر ابتلا به جراحات ایسکمی و افزایش ایمنی و بقاء گرافتها پس از جراحی، از تکنیکهایی مثل PRP، Hypothermosol TM، ATPTM و Cole Chiller Device TM استفاده کرد.
نتایج کاشت موی صورت
عمل کاشت مو صورت تحت بیحسی موضعی و همراه با مُسَکنهای خوراکی انجام میشود. این عمل چیزی بین 2 الی 5 ساعت طول میکشد که این مدت زمان به وسعت ناحیه تحت درمان و تعداد گرافتهای مورد نیاز برای کاشت بستگی دارد.
در چند روز اولیه پس از کاشت موی صورت پوستههای کوچکی در اطراف موهای کاشته شده شکل میگیرد. معمولاً اکثر افراد از روز دوم پس از عمل میتوانند به فعالیتهای روزانه و غیرسنگین خود بازگردند. 4 هفته پس از عمل موهای کاشته شده شروع به ریزش میکنند و فولیکولها پس از 3 الی 4 ماه دوباره شروع به رشد مینمایند.
خطرات کاشت موی صورت چیست؟
این عمل خطرات کمی را شامل میشود که به تکنیک جراحی بستگی دارد، مثلاً اِسکارهای خطی عموماً ناشی از روش FUT (پیوند واحد فولیکولار) هستند. اگر تکنیک FUE را انتخاب کنید ممکن است پس از شِیو کردن نواحی که موها از آنجا برداشته شده (ناحیه اهداء)، شاهد هیپوپیگمنت (تغییر رنگهای نقطهای یک میلیمتری) باشید.
در بحث پیرامون این مقاله شرکت کنید!